Vård av äldre

Företagshälsovård Stockholm - vanliga frågor

Upplever du att ni har en god stämning på arbetsplatsen och att du som chef bidrar till en sund arbetsmiljö? Många svarar automatiskt ja på den frågan och man gör detta då man aldrig hört några klagomål från sina anställda.

Men, petar man lite på ämnet så brukar det också lossna viss fernissa och en annan bild kan träda fram. Antalet sjukdagar kan ofta fungera som ett lackmustest i frågan om arbetsmiljö. Har ni många sjukskrivningar och har ni många exempel på där folk gått in i väggen? Detta indikerar i allra högsta grad att någonting är galet och att det krävs förändringar.

Genom företagshälsovård i Stockholm kan man dels fastställa måendet hos de anställda, dels skapa handlingsplaner och ett förändringsarbete och dels också - viktigt! - följa upp allt detta genom att boka in nya tider för företagshälsovård i Stockholm. Här nedan tänkte vi svara på några vanliga frågor om just detta ämne - som följer:

Varför är företagshälsovård i Stockholm bra?

Därför att du - och alla anställda - får svar kring er hälsa och ert välmående. Man tar olika tester och man kan genom dessa identifiera risker för olika sjukdomar. Dessutom så ges man också en massa frågor kring den egna livsstilen som kan skapa förändringar. Dricker du för mycket alkohol, hur ofta rör du på dig, hur upplever du stressnivån i ditt liv och vilken typ av mat äter du? Det är viktiga frågor vars svar kan leda till klara förbättringar: man får en ögonöppnare.

Är företagshälsovård dyrt?

Det finns olika aktörer som man kan anlita och inom ramarna för företagshälsovård i Stockholm finns också olika typer av paket. En mer grundlig undersökning kommer att kosta mer pengar och likaså om det handlar om mer regelbunden uppföljning. Men, oavsett: det handlar om en ren investering. Genom att upptäcka faror i tid och genom att identifiera risker så kan man också komma undan de kostnader som exempelvis sjukdagar- och sjukskrivningar för med sig.

Läs mer om företagshälsovård på www.företagshälsovårdstockholm.nu.

29 Jan 2023