Vård av äldre

Hur utförs ett tandimplantat i Göteborg?

Vill du veta hur ett tandimplantat i Göteborg utförs kan du ta en titt hitåt. Här får du veta steg för steg hur det går till före, under och efter operationen.

Det första steget är att boka tid för en konsultation. Då går du igenom med din tandläkare vad som behöver göras och hur omfattande allt blir. Det ger dig en ram för tiden under vilka en eller flera operationer kommer utföras, och en uppfattning om hur stora kostnaderna kommer att bli.

Det andra steget är att boka tid för din operation. Den utförs av ett team med specialister. Alla med fokus på tandvård och implantat. Det tredje steget är att läka och vänta på att dina konstgjorda tänder ska bli färdiga så att de kan sättas fast på titanskruvarna i dina käkben.

Vad kostar ett tandimplantat i Göteborg?

Inget implantat är det andra likt när det gäller själva operationen. Det går därför inte att sätta ett fast pris på ett tandimplantat då det är beroende på vilken slags operation som behöver göras och hur många skruvar som ska sättas in. Det kan även ta olika lång tid att tillverka dina konstgjorda tänder.

Men det går att hitta flera ställen där du kan få prisvärda tandimplantat i Göteborg. De flesta har inte bara specialiserat sig på implantat utan kan erbjuda annan vård vid sidan av. Det kan handla om vanliga undersökningar eller kontakt med en tandhygienist. Med andra ord kan du få allt du behöver.

8 Nov 2022