Vård av äldre

Var med på en HLR-utbildning i Stockholm

Med en HLR-utbildning i Stockholm lär du dig livräddande insatser vid olyckor av en erfaren utbildare som löpande lär och inspirerar andra människor till detta.

Har det blivit dags att gå en HLR-utbildning i Stockholm och ni vill veta vart ni ska vända er? Det går att hitta duktiga utbildare för just HLR i er närhet och man kan boka en utbildning för hela arbetslaget via deras hemsida.

De som utbildar i HLR har lång erfarenhet och vet vad som krävs vid ett plötsligt hjärtstopp – att det är snabba ryck som gäller och att det kan rädda liv om man utför det på rätt sätt. Har ni gått en HLR-utbildning tidigare men det var länge sedan, eller om ni är helt nya, är det hög tid att fräscha upp kunskaperna. Tänk på att mycket utbildning är en färskvara och samtidigt är kunskap aldrig tungt att bära.

HLR-utbildning som räddar liv

På en utbildning får man lära sig alla grunderna i effektiv hjärt-och-lungräddning samt hur man larmar 112 vid olycka. Det finns mycket man som person kan hjälpa till med vid en olycka innan räddningstjänst är på plats, och det är de insatser man gör där som kan vara avgörande för om en olycksdrabbad individ överlever eller ej. När man har avslutat utbildningen kommer man att få ett certifikat som intygar att man gått HLR-utbildningen. En del av målet med utbildningen, förutom att du själv lär dig livräddande insatser, är att kunna inspirera andra till att hjälpa till vid olyckor.

14 Jun 2022